Rólunk

Elérhetőségeink


Átvételi pont:

  • 2230 Gyömrő Üllői és Péteri út sarok , Ipari Park hrsz. 0119/32

Mivel foglalkozik a Szépséghibás Gépek webáruháza?

Egy internetes webáruház ahol háztartási gépeket, konyhai kisgépeket, fűtő  berendezéseket talál. A műszaki áruházakra jellemzően itt is segítünk vásárlóinknak kiválasztani a számukra legmegfelelőbb termékeket outlet áron. A szakmai stáb sok éves tapasztalattal rendelkezik ezáltal mindenre felhívják a figyelmet.

Milyen termékeket forgalmaz az áruház?

Elsősorban háztartási nagygépeket, mint a hűtőket, mosógépeket, mosogatógépeket, sütőket, tűzhelyeket, szárítógépeket. Emellett megtalálhatóak a különböző elszívó berendezések, mint a szigetelszívók, beépíthető, kürtős vagy falra szerelhető szagelszívók. Természetesen új. csomagolt outlet termékek.

Ezen belül 3 fő kategória létezik.

  • A használt, felújított: elsősorban felültöltős mosógépek. 6 hónap garanciával és természetesen teljesen működő képes állapotban
  • Szépséghibás, dobozsérült: Ezek olyan termékek, melyek szállításkor, raktározáskor megsérültek. Funkciójukat nem veszítették el. Nem lettek rosszabb minőségűek, egyszerűen outlet árakon lehet hozzájutni. Garancia 12 hónap.
  • A legutolsó kategória azok a készülékek melyek teljesen csomagoltak. Gyártói garanciálisak. Szóval 1-2-3 de akár 10 év garanciával rendelkeznek. A legtöbb termékünk ebben található. Itt sem kell meglepődni, ha nem lista, hanem outlet áron találja a termékeket. Itt is jellemző az, hogy utolsó darabos, vagy outlet termékről van szó.